Selecteer een pagina

Altijd fijn om even te lezen!

Wat vinden anderen?

Deze pagina is nog gericht op mijn vorige aanbod: coachen van pubers en jongvolwassenen. Wordt binnenkort aangepast!
Natuurlijk kan ik uitgebreid vertellen hoeveel je met mijn coaching kunt bereiken. Maar ik denk dat je misschien meer waarde hecht aan hoe anderen het ervaren hebben.
Zij gingen jou voor!

“Ineke heeft Bas heel goed geholpen. Hij is niet meer bang om naar school te gaan en hij heeft vriendjes gemaakt. Hij heeft weer veel meer plezier! Hij is een stuk steviger geworden.”

Moeder van Bas, 13 jaar

“Ik slaap veel beter en zit veel lekkerder in mijn vel. Ook vind ik het gemakkelijker om bij andere kinderen aan te sluiten. Heb nu een paar vriendinnen in de klas!”

Charissa, 15 jaar

“Heb heel goed mijn verhaal kunnen vertellen. Was soms best emotioneel. Maar heb het door Ineke wel allemaal op een rijtje gekregen en daardoor voel ik me weer stukken beter.”

Anne, 18 jaar

“Ik neem meer initiatief en heb geleerd om situaties te accepteren en probeer nu zelf oplossingen te vinden. En dat lukt!”

Eva, 16 jaar

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, en kan me zelf nu heel goed kalmeren. Ik ga niet meer met hoofdpijn naar school!”

Michelle, 13 jaar

“Ineke zet je een grote spiegel voor waardoor je echt ziet wat je doet en wat voor gevolgen dat heeft. En dit allemaal in een heel positieve sfeer!
Daardoor ben ik dingen gaan veranderen in mijn leven, waardoor ik me nu een stuk sterker voel en veel bewuster keuzes maak. Ik kan Ineke aan iedereen aanraden!”

Lisette, 26 jaar

Ineke is een onwijs lieve en fijne vrouw om mee te praten.
Je hebt de ruimte om je te laten gaan, je kan alles kwijt van de kleinste tot de grootste dingen, het is warm en vertrouwd, het word je niet voorgepraat, je moet zelf nadenken, met hulp, maar niet voorgekauwd, en dan pas ga je graven in jezelf!
Er wordt naar je gekeken als een mooi persoon, altijd!
Ze blijft altijd in mijn hoofd zitten met bepaalde situaties, denk er vaak aan terug, en als ik hulp nodig zou hebben, zou ik gelijk weer bij haar aankloppen.

Lot, 18 jaar

“Ik heb geleerd om mijn eigen ruimte in te nemen en ik deed (leuke en fijne) oefeningen met haar over stevig staan en om me te ontspannen.” 

Lisanne, 14 jaar

“Wat ik heb geleerd van Ineke? ‘Houding, meer ruimte innemen. Rechtop en geluid aan!’
Voelt eerst heel raar, maar wordt daarna heel gewoon.”

Koen, 14 jaar