Altijd fijn om even te lezen!

Wat vinden anderen?

Natuurlijk kan ik uitgebreid vertellen hoeveel je met mijn coaching kunt bereiken. Maar ik denk dat je misschien meer waarde hecht aan hoe anderen het ervaren hebben.
Zij gingen jou voor!

“Ineke zet je een grote spiegel voor waardoor je echt ziet wat je doet en wat voor gevolgen dat heeft. En dit allemaal in een heel positieve sfeer!
Daardoor ben ik dingen gaan veranderen in mijn leven, waardoor ik me nu een stuk sterker voel en veel bewuster keuzes maak. Ik kan Ineke aan iedereen aanraden!”

Lisette, 26 jaar

“Van Ineke heb ik geleerd me veel meer open te stellen. Ik luisterde wel veel naar anderen, maar over mezelf vertelde ik niets. Nu deel ik veel meer met vriendinnen en daardoor zijn de vriendschappen ook erg verdiept. Ik heb geleerd dat ook mijn dingen er mogen zijn.”

Charissa, 25 jaar

“Heb heel goed mijn verhaal kunnen vertellen. Ineke kan heel erg goed luisteren. Was soms best emotioneel. Maar ik heb het door Ineke wel allemaal op een rijtje gekregen en daardoor voel ik me weer stukken beter.”

Anne, 18 jaar

“Ik heb geleerd om veel meer mijn eigen ruimte in te nemen. Nu maak ik veel meer duidelijk wat ik belangrijk vind en durf ik mijn mening te geven. En dat werkt supergoed!”

Lisanne, 24 jaar

Ik heb altijd veel op de automatisch piloot geleefd. Maar ergens voelde dat toch niet meer goed. Nu bij Ineke heb ik geleerd om veel meer te voelen hoe ik zelf iets vind en wat ik eigenlijk zelf belangrijk vind.  Hierdoor communiceer ik nu ook veel beter met de mensen om me heen.

Thomas, 28 jaar

Ineke is een onwijs lieve en fijne vrouw om mee te praten.
Je hebt de ruimte om je te laten gaan, je kan alles kwijt van de kleinste tot de grootste dingen, het is warm en vertrouwd, het word je niet voorgepraat, je moet zelf nadenken, met hulp, maar niet voorgekauwd, en dan pas ga je graven in jezelf!
Er wordt naar je gekeken als een mooi persoon, altijd!
Ze blijft altijd in mijn hoofd zitten met bepaalde situaties, denk er vaak aan terug, en als ik hulp nodig zou hebben, zou ik gelijk weer bij haar aankloppen.

Lot, 18 jaar

“Wat ik heb geleerd bij Ineke? Nadenken over wat ik nu echt wil. Meer voelen. Confrontaties aan durven gaan, zonder te denken ‘wat zullen ze wel niet denken’. Hierdoor voel ik me veel steviger en dichter bij mezelf.” 

Mirthe, 23 jaar

Superfijne begeleiding tijdens mijn burn-outtraject! Het niet alles weer tegelijk willen doen, maar het stap voor stap aanpakken kun je niet in je eentje. Ineke luistert heel goed en laat je heel goed naar jezelf kijken. Ze weet in welk stadium je juist meer moet doen of juist minder.
Ik heb het als heel fijn ervaren om dit met haar te doen!

Melissa, 29 jaar