Selecteer een pagina

Over mij

Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik weinig toevoegde. Was ik ervan overtuigd dat men er binnenkort achter zou komen dat ik eigenlijk niks kon. Heb ik nooit kunnen zien wat ik voor anderen betekende. Kon ik met geen mogelijkheid iets bedenken over mezelf waar ik trots op was.
Ik had werk dat al mijn energie opslurpte. Ondanks dat er zoveel mooie kanten aan dat werk zaten, trok het me leeg. 25 jaar lesgeven op een middelbare school was, voor mij in ieder geval, gedeeltelijk omdat ik hooggevoelig ben, 25 jaar lang over mijn grenzen gaan.

Na een aantal diepe dalen ziet het leven er alweer een tijd heel anders uit: Het mooie van dat werk, nl het iets kunnen betekenen voor mensen die dat nodig hebben, heb ik opgepakt, eruit gelicht, ontwikkeld, uitgebreid en er mijn bedrijf van gemaakt.

Mijn liefde ligt in het mensen helpen om hun kwaliteiten meer te zien en te gaan gebruiken, om hun blokkades te herkennen en weg te halen, zodat ze hun dromen achterna durven te gaan en daardoor blijer en gemakkelijker door het leven gaan. Bijleren op dat gebied en opleidingen volgen met alle ervaring die ik al heb, dat is zo mooi om te doen. En wat groei ik daar zelf ook van!
Door dat proces kan ik nu mijn eigen kwaliteiten zien, trots zijn, balans voelen, blijer zijn en weet ik wat ik te geven heb. Nu ik alweer meerdere jaren fulltime coach ben, kan ik wel zeggen dat ik mijn plek gevonden heb.

Ik kijk niet met spijt terug; dat vind ik niet zinvol. Terugkijken wel, maar spijt niet. Ik ben gewoon blij met hoe het nu is. En dat ik gun iedereen!

Waarom mij als coach kiezen?

Omdat ik goed ben in wat ik doe. Omdat ik jou ben geweest. Ik ken het gevoel om heel graag iets te willen, maar het simpelweg niet te doen. Ik ken de angst die verlamt. Ik heb een gezond verstand, en toch valt er tegen die angst niet op te redeneren (dacht ik, inmiddels kan het anderen leren). Ik ken de onzekerheid over mezelf, over wat ik toe te voegen heb.

Daarnaast heb ik heel veel geleerd als coach. De opleidingen en de trainingen die ik gevolgd heb, hebben ervoor gezorgd dat ik professioneel kan werken en veel te bieden heb. Dat ik goed ben ik het opdiepen van de issues van mijn klanten, dat ik een batterij aan tools heb om in te zetten, dat ik voor iedereen een eigen route bedenk omdat nu eenmaal alle klanten verschillend zijn.

 

En nu?

Je kunt hier blijven lezen tot je een ons weegt, je kunt ook even contact opnemenĀ smile

Nog een paar dingen over mij, voor als je nieuwsgierig bent (wat ik een heel mooie eigenschap vind):

Mijn persoonlijkheid neem ik uiteraard mee in mijn werk als coach: lief, humorvol en direct.

Daarnaast voor mij heel belangrijk: Ik woon met Ernst, Frits en Teun. De eerste is mijn man, de andere twee zijn onze gezellige katten, die nog eigenwijzer zijn dan ik.

Verder is geen vakantie compleet zonder wandelschoenen, jurkje en kurkentrekker in de koffer!